Телячьи эскалопы со сливками

- соль
- масло (25 г)
- перец
- чеснок (измельченный 1 зубчик)
- шампиньоны (порезанные ломтиками 250 г)
- сливки (150 мл)
- телятина (4 эскалопа по 150 г)
- мадэра (150 мл)

Растопить масло и слегка обжарить чеснок и грибы. Снять с огня. Обжарить эскалопы по 3 минуты с каждой стороны, влить мадэру и готовить еще 3 минуты. добавть сливки и грибы. Посолить, поперчить. Выложить эскалопы на блюдо, полить их соусом с шампиньонами. Подавать горячими.

Похожие записи:

  1. Котлеты из рубленого мяса и зелени
  2. Салат «Итальянская закуска»
  3. Рулетики

Оставить комментарий

online pharmacy&:# Buy and take only medicines from Canada pharmacy #![: pharmacy online of retail health services. Customers searching our online pharmacies [("^ cialis soft tabs for US patients. Compare top 10 pharmacy solutions - find best deal & save today with buying viagra online :\&< order viagra super active tips when buying drugs online. More than 30,000 medicines and health products, 100% of the goods are certified. Buy in the Canada pharmacy }]?^ drugstore online the possibility of wholesale purchase of medical supplies, without intermediaries. Huge selection of medicines. Choose and buy now us pharmacy /!% order viagra professional . After ordering you will be contacted by our managers and agree on the delivery details.